| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Thursday, March 31, 2011

maafkan saya



this entry is special dedicate to : MR. H


date : 30/03/2011
jam :8.15pm ++

mase tu. awak call saya. tnye saya buat pe.mase tu awak otw g maen futsal.
saya cakap bru lpas smyg maghrib.
awak cakap lewatnya. saya pun cakap memang la. bru lpas berbuka puasa.

then. awak tnye soalan ni.

"online fb x ptg td?"

dgn lajunyer saya jawab x.

saya nk minx maaf sangat2 kat awak sbb semalam
btol2 x sngaje.
bukan sengaje tipu.
tp btol2 x ingat saya online fb ke x. saya ase saya bukak sekejap je. xingat tutup.
duk asyik update entry blog sampai xsedar fb xtutup.
so. bukan saya tipu awak saya xonline fb.
tp sebenarnya saya sendiri pun xsdar saya online fb.


dh la awk xde mood. tibe2 saya tipu awak.mesti awak panas kan.
law saya duk kat tmpat awak. sya pn akan marah jgk.
xsmpat saya explain. awak dah letakkan fon.
 masa tu awak ondaway g maen futsal.
saya call balik. pastu putus. kredit saya dh abis.
then. saya buat advnce.
wlaupun saya tahu awak tgh maen. saya tetap call awak.
bkali2 saya miscol.
tp xde jwpn. saya taw salah saya.

then. saya msg pjg nk mintak maaf.

then, saya sambung study.

tp xleh fokus sgt.sbb saya taw awak marahkan saya.
lebih kurang mase tu jam 10.30.
saya tepon awak lagi.
then. awak pun jawab. 


saya mintak maaf.
saya explain semuanya.
then, awak pulak mintak maaf sbb tuduh saya bukan2.
awak cakap awak xde mood.
oke2 

0-0

 
awak!!!! maafkan saya

saya pun maafkan awak...


then kite pun da ok.
awak epikan saya balik.
siap cakap ngn membe saya agi kn.
tu la. xpcyekan saya lagi.


so..motif of da storie.
jgn perbesarkan hal2 kecik..


=)


keep smile


................................








2 comments:

liyana idris said...

gewe tehhh...ahahaha...=)

zahra iman said...

fitrah manusia. ingin myayangi n disyangi. haha=D