| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Wednesday, March 9, 2011

l time kasih akak l






Sya Fi Naz : blk kg ea..b'jln2 di sekeliling kg ye ;)




Zahra Iman: haha. jom akak. kte lepak kat monica bay ..hehe ..=)p







Sya Fi Naz :hehe..monica bay aka?kui3..bestnye la leh lepak2..







Zahra Iman :aka pantai teluk mak nik. haha . jom??






Sya Fi Naz :hehe..jom2




Zahra Iman: siyez ke maen2 ni??haha.. xpasal2 6t adk mgharap.





Sya Fi Naz :ehehe..bole je..lme ke cuti? Kalo sok ptg xjnji sbb ade keje sket..kalo da following day tu Insyallah bole. Kalo awl2 td bole lepak ptg td sbb free je ptg td..hehe. 






Zahra Iman: oke2.. akak bgtaw blik r k. hehe ..






perbualan ini telah dirakamkan di link entry yg lepas.
hehe.
msty koram tertanye2 sape kak syafinaz kan???
right to want to know who?



oke! i will explain.
sabar ..
kerana 
patience is part of faith
..



aku knl kak syafinaz pun daripada MR.H.
dia yg knalkan..slama ni kami hanya berinteraksi di alam maya.
semalam adalah 1st date kami. =)



oke! back to the storie.
title : ltime kasih akakl




why the entry was created?
  entri ini dicipta bcoz tanda terima kasih & penghargaan kepada kak syafinaz yg bersusah payah dtg ke geliga
semata-mata mahu join pemilik blog ini lepak2 di 
monica bay a.k.a pantai teluk mak nik.


cian akak. blik kerja trus btolak ke geliga.
(perjalanan yg mengambil mase hmpir 1 jam dr kerteh)
thankz again .
(perasaan terharu terselit dic2)

actually kami plan nk lepak arini .
(rabu/ 9 mac 2011)
tp..ptg smlm aku mendpt 1 sms dr kak syafinaz;

Salam..ai dik. Ptg ni free..jum monica bay. Keje ptg ni dipostpone ke esok..yea.

hehe . hati riang! setelah itu tros call akak.
akak ckp dh nk btolak.
tgu akak di sana.


oke! breh. c u there ...


sampai la saat itu .
akak pun sampai la dgn myvi SE akak.

first meeting. Eye eye. after all this before we talked on the FB and phone.
(perasaan ketika itu = berdebar2 .. hehe)

paling xpuas hati ..
smlm MR.H dh jnji nk join.
tp cancel last minute .
 reason??

penat!!

ish ..tumbux kn. 
(cian akak . dtg jaoh2 .tp . awk .xjoin)

xpe la akak.
yg pnting pelakon utama ade.
akak . n . mus.
haha.

aik. sjak bile kte jd bintang filem??
hehe .

mcm2 kte sembang .
pasal akak.
keluarga akak.
kerjaya akak .

&

termasuk kisah cinta akak .
hehe .
(akak. sabar k. insyaALLAH u will find ur true love)
kami akan sentiasa doakan semoga 'mechanical engineer' ni akan dikurniakan seorg insan yg akan terima diri akak seadanya.

kami xsabar nk timang abg ipar.
haha.


sembang sembang .
xsdr dah dkt pkul 7.
xley lame2 sangat .
perjalanan akak jauh.
6t smpai lwt.

then, kita pun beransur pulang.

xpuas ag nk sembang ngn akak.
next time.
oke!

btw.
mus nk ucapkan terima kasih kat akak sebab luangkan masa akak bersama mus ptg semalam.
TERHARU sangat2.

pjg umur n ade mase kita jpe lagi.

papai .
sekian .

t .h.a.n.k.  k.e.r.a.n.a  b.a.c.a .


sayang kamoo ketat-KETAT .
=)






0 comments: