| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Sunday, March 20, 2011

:: bukit tension :: 20 mac 2011

      aktiviti komuniti 
"gotong - royong"


 *pandang mase depan*
huhu

(we care kskb)

 ape yg best .. 
actually. xtvt stat pkul 8 .ooam- 3.00pm.

tp gtong royong abis kul 10.30am.
hehe ..
xsmate2. dpt 7 jam kredit hari ini.

i like the way u do .
(pesanan kpd ajk tertinggi komuniti)
kerana bagi kami jam kredit free of charge .

=)



then. berbalik kepada topik berbincangan di atas.

BUKIT TENSION

u knoe?
pnh dgr?

nk taw??

jap!




lets scroll down..


ianya actually terletak di laluan antara kampus dan hostel.

hehe .
msty koram terkezut dgr name ni kn.
rilex2. bawak bertenang k.
xde papenye.
skdr name je.

msty koram semua tension kn.

haha.
(melalut bebenor la kamu ni kn mus)

hehe .. haha. aku tulis je. bkn kne bayar.
(menjawab senyap2 dalam hati)

oke! lupakan.

aku sendiri pun xtaw knp student kat sini pggl bukit 2 bukit tension.

ade akak senior ckp.
bukit 2 d pggl bkit tension sbb student2 kat sini tension naek bukit 2.
kerana ia adalah satu2 nye laluan law nk p kampus.
aku sendiri pun tension naik bukit ni.

naik2 ..

then..

turun2..


koram dgr pn tension kan.
kami kat sini redha je.

nk taw knp?
bcoz.
ni la exercise kami2 kat sini pagi2.
aktiviti mendaki bukit.

dapat bakar lemak n kolestrol dalam badan.
xtermasuk tangga agi.

perjalanan hidup bergelar student kat sini spjg hmpir 3 bulan.

pagi : trun tangga dr tigkat 5 (hostel)
 then. daki n trun bukit tension

sampai kelas.
naek tangga tgkat 4.


then. begitulah rutin harianku di sini.
kadang2 memg tension jgk.
tapi apakan daya .

saboor je la ..


ini die pmandangan dari bawah.









model- model sedang bergerak menuju ke puncak .

jom~~


ekspedisi ini memerlukan ketangkasan dan kecekapan mental dan fizikal mcm kami ..

haha ..
mklumlah 1st time daki puncak ni.

ffuuhhh ...penat giler ..
(sedikit unsur penipuan diSITU)
sila ambil perhatian.
oke!


pemandangan dari puncak ..



model . model lagi .

=)

..we enjoy together ..



sory . gmbr diambil oleh tgn sendiri .
testing je td .

tp xpe la . msukkan skali .

bersama district mate .
ayu .
we from kemaman.

HIDUP kemaman . huhu.
we love daerah kami .



pembinaan uitm di belakang sana.
uitm sungai buloh.

(sains kesihatan)
punye kampus kot.

sajeje nk interframe.
huk3..


si ramping ni pun join kami jgk.
cyap bawak kwn2 agi.
(KERENGGA)
knl x?


then. kami pergi ke sana ..




 satu2 tempat di atas sana..


huhu.




sbg pnutup .


inilah kami .


BUDAK_BUDAK _KEMAMAN





oke la . cuace x mgizinkan . kilat n guruh disini.
hujan membasahi bumi.
di tanah sg buloh ini.
out dulu k.
laen mase ketemu lg.

thankz kerana setia bersama saya sampai saat ini.

awak ..time kasih awak!! 


assalamualaikum..

bye2 sayam . sayam semua .

=) 

0 comments: