| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Thursday, March 31, 2011

4th day.

ari ni adalah ari yg ke 4 exam.
subject:
math
biology
..............
tp ade somting yg amat menyedihkan untuk hari ni brkaitan dengan exam adalah pada exam yg pertama utk hari ini.
iaitu math.

xtaw knp. sbb ape. bgaimana. aku jd blur.
xtaw bleh wat ke x.
nk kate bleh.
bleh je.
tp utk overall xtaw la cmane.
mase x smpat.
mase yg diperuntukkan hanya sejam sahaja.
aku terlebih mase kat soalan ABC (aneka pilihan); MCQ

so. soalan short essay question (SEQ)
kekurangan masa.
aku rasa laen sangat. biase x pernah pun sedih camni bile jawab exam math.

tp. nak buat camane.dah berlalu dah saat itu.
aku hanya tawakkal & redha je.

dugaan..dugaan..



bile abisnye exam saya mcg MR.H
saya luahkan kat dia saya xleh jwb.
stress. geram. macam2 perasaan bercampur baur.

then. mase saya duk kat library, die call.
die cakap. 

"xpe la. sabar byk2 k.nak buat camane benda dah jd. kuatkan semangat ..kuatkan semangat..kuatkan semangat.."



berulangkali awak cakap kuatkan semangat.
ye. saya dah lupekan sal math td . sbb skrg saya fokus utk biologi plop.

hehe.. time kasih awak sbb beri kata2 semangat..

"terima kasih.terima. kasih. terima kasih.."

then awak ckp..


"sama-sama. sama-sama. sama-sama.."


hehe ..
=)P




struggle utk biologi.


CLICK!!!







study punyer stdy .

sampai tertidur roomate aku ..

haha..
....................




monica & mira..muke tertekan..






 


tunjuk protes..








model bersama papan2 tanda.




gelagat2 si roomate..

miera..oo ..miera..





alhamdulillah..
paper bio ptg tadi berjalan dgn lancar.

hepi sngt2..
arap dpt tebus balik kesalahan pg td.


...........................................

xsabar nk tunggu esok..last paper.
farmaseutik II






"there are no secrets to success. it is the result of preparation, hard work & learning from failure"

2 comments:

NUR FITRAH ALIAS said...

tunujuk protes: apekebendenya tunjuk protes camtu?..senyum je tu?..buat gaya hulk laa..baru syokkk!!.. hehe :P

zahra iman said...

2 la. mule2 tunjuk protes tp last minutes capture tersenyum sbb tergelak tgk gaya cameraman. haha.