| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Thursday, February 17, 2011

no komen!!

 i like this sign ..
 
 
 
u knoe y?
sepanjang hampir minggu ke-8 di KSKB.
hari ini bru ku menyedari akan keberadaan tanda ini di pintu makmal.
rase nk tergelak pn ade.
almaklumlah terlalu byk gmbar was taken there ..
lbih2 ag minggu 1 msuk mkmal ..
haha .
pelik . pelik .
macam mane bleh x perasan sign ni.
nsib baek lam lab 2 xde cctv.
law x mati aku.
bkn aku je.
sekali ngn 'labmate'
disebabkan ke'excited'kan aku trjumpa bnda ni lah membuatkan aku terdorong utk menulis di SINI.
 
 


:: antaraANTARA kerja yg dilakukan sepanjang minggu ni::

masa di habiskan dgn ..


































novel . novel . novel . novel terakhir utk mlm ni .
 RUANG RINDU ..



 

ttbe je teringat lagu ni :
hehe .. LETTO







Di daun yang ikut mengalir lembut
Terbawa sungai ke ujung mata
Dan aku mulai takut terbawa cinta
Menghirup rindu yang sesakkan dada

Jalanku hampa dan kusentuh dia
Terasa hangat oh didalam hati
Kupegang erat dan kuhalangi waktu
Tak urung jua kulihatnya pergi

Tak pernah kuragu dan slalu kuingat
Kerlingan matamu dan sentuhan hangat
Ku saat itu takut mencari makna
Tumbuhkan rasa yang sesakkan dada


Kau datang dan pergi oh begitu saja
Semua kutrima apa adanya
Mata terpejam dan hati menggumam
Di ruang rindu kita bertemu




ok la . mls nk tulis ag . mood x bpe OK.
k la.
papai.
salam.

0 comments: