| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Sunday, February 20, 2011

l jalanJALAN cariPASAL l


jalanJALAN cari pasal??
ko cari pasal ngan sape tu mus.
ish3. xabisABIS dengan masalah dunia.

ewah..ewah..serkap jarang nampak.
actually xde cari pasal ngan sape2.
 sjeje aku kluarkan fatwa tu.
knp?salah ke?
law salah. sorry la yep. saya xtaw.
 maafkan saya.
oke! 

senyum. xperlu kata ape2 kan?
xperlu byr kn?
so.

lets continue.

 bersambung pada entry sebelum ni yang aku habaq kat hangpa semua pasal aku teman membe2 aku pegi THE STORE.

so.pergilah kami kesana hampir2 jam menjejaki kaki ke angka 2.
eh2..jam ade kaki ke?
hik3.tersenyum sendirian. hampir 1/2 jam menunggu perkhidmatan teksi di luar pagar asrama. kekurangan kuantiti bilangan teksi yang masuk DIsini padaHARI ini.
(jgn ikut)
*penggunaan bahasa yang lintang pukang*

this is my hobby oke!
(SILA ambil perhatian)


perut semakin berkeroncong dgn nyaringnya sehinggakan kedengaran lagu balik kampung.
"balik kampung..ooo..balik kampung"
lambatnya 4 mac. xsabarnya mau pulang ke desa halaman a.k.a hometown. wink.wink.
(terselit sedikit penipuan diSITU)

terpaksa menahan diri daripada lapar disebabkan mahu menggabungkan breakfast dgn lunch.
2 in 1 gitu.hahaha.
'mus.oo.mus..law nk jimat pun agak2 la. xkan la seksa diri mcm tu sekali. ape la ko ni'






  ni la pilihan hati.
tetiba je meronta mahu makan nasi ayam.
so. bli je la.
(sedikit komen ingin dicoretkan disini)
* nasi ayam di kampung halaman lagi best compare to this*

ape2 pn. ALHAMDULILLAH. kenyang juga akhirnya.

(sedikit bersyukur diSITU)





ehh..sape ni?
tetibe je kuor gmbar ni.
publisiti btol la.


( haha. sjeje nk bgatw koram yang aku makan AYAM punye nasi)
jgn marah.
smile.
no need to say anything.




illustrated with a weighing scale after eating.
after that, I weigh. I do not believe the weight increases. OMG!............
 should you wish to know my weight, right?

okay! let the secret. =)








konsert stage by iwan AF8 at the store, Sungai Buloh.
 actually, I do not know him. what I know he is a singer.




singing with great enthusiasm to the fans...
the picture is not clear because I was behind the other fans. with this, I was google image IWAN AF8.
see below.





then. kami pn beredar setelah beliau mendendangkan lagu album beliau yang berjudul VIP.
=)




 try and guess what this is?
I actually took pictures inscription written on a piece of clothing.

very prominent. I love pink!
toink.toink. toink.

I. me.. ops. You were there too ..                  




0 comments: