| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Friday, February 18, 2011

jom layan .. zaassss ..

monink all
how's about today?
oke?

or
not?

why?
---->'sebab xdapat join rehlah ifs pg ni kat templer park rawang'

 ehh2..dariMANA datangnya suara itu?

<----'mus. o mus. sore ko ke 2?
ye ke. tp knp?' bukan ke ko dapat join ke rehlah tu?'

----> 'memang asalnya dapat. tp di cancel last2 minit'
 ni msgnyer.
Salam,msej ini dtujukn kpd ahli2 IFS yg telah memberi nma utk menyertai rehlah.kami memohon maaf kerana anda tidak dpt menyertai rehlah kerana peserta sudh penuh.duit anda akn dpulngkn pd hri isnin depan.insyaALLAH utk progrm akn dtang kmi akn mendahulukn dn menjmput anda lgi.trima kasih ats komitmen yg dberi.kesulitan ini amat dkesali.


<---- 'oo. begitu critenye.
its ok la. xde rezeki la 2. next time join ag k. oke2. jgn sedihSEDIH. senyum k.
sayang DIRIsendiri.'
=)



uhh..pnat berinteraksi dgn diri sendiri.
uhm. 2 la pasal aku sdih ari ni.
sbb xdpt join.
bkn aku je.
seme budak kelas aku yang terpilih xdapat join.
LIMITED edition.

dah la. lupakan crite itu!
then. tetiba senyuman terukir diSITU.

'weh mus. ko senyum. apesal ni?'


hikhikhik. ntah la. tetibe teringat crite smlm. semasa aku bersama Ayu Natasha , miera , dhira 
menonton SENARIO asam garam. ade sesorang makhluk ALLAH ni msg tuan punye blog a.k.a. TPB.hehe.nsib baek bukan timbalan presiden bilik. =) so. ,msg2 la. then sampai saat itu. sedikit pmberitahuan berlaku. org itu memberitahu bahawa pada ptg itu beliau mghadiri kursus kahwin.








haha. biar btol???
terkejutGAJAH aku semalam. nasib baek xde heart attack. law x.
sudah terkena serangan aku mlm td.eello..ello.. bukannya sengaja nak terkejut taw. oleh disebabkan tiada pemberitahuan sebelum mghadiri kursus tersebutlah menyebabkan aku tersenyum + terkejut malam td.
telah berkursus sudah anda. haha.
eehh..bukan anda. tp dia.

awk pulak?
bile nk kursus?
oke! 6t law awak nk kursus jgn lpe ajak saya k. saya pn nk kursus jgk.
haha. SEDIKIT penyakit kegatalan melanda disitu. toink.toink.toink.



oke lah. ckup sekadar itu utk entry ini.
somebody calling me right now.


sape??
nk taw jgk ke.
jap.jap. saya panggil die k.




ssaayyaanngg!!!!!!











ye saya.('my sayang')


haha. 'sayang saya' ni la sedang memanggilMANGGIl saya ni.
oke la.
saya pegi dulu k.
nk luangkan mase bersama 'sayang saya' di hujung mggu ni.
haha.


PAPAI~
assalamualaikum.


0 comments: