| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Thursday, January 20, 2011

the.store.

area : sg buloh.of kos!
time: lpas zohor. kul 2.
motiv: ai ni kn cuti. beli brg smbil knl tmpat oram.
bak kata pepatah 
'sambil menyelam minum air '


yes! tmpat tu namenye THE STORE.
bukan the store kemaman. but, sg buloh.
wat i want to say here.
 
perbezaannye.the store sini lbh besar lau nk dibandingkan kat kmaman.byk sgt tangga. smpai tersesat. kpala pn pening tercari2.
KFC, PIZZA & kopitiam pn ada lam ni.
 
tp aku nk bt penegasan kat sini.
 
THE STORE KEMAMAN TETAP DIHATI.
haha.
( tulis sambil tersenyum soram2)

ni je smpat aku snap suasana di sana.
malu nk snap byk2.oram ramai sgt.
 
 
 
 
 
 
di sebabkan pg ktowg x mkn.
so disinilah kami 'ber'breakfast + lunch'
 
 
 
 
 
aku makan nasi campur je, hot plate teow greng ni rakan aku yg tgh minum air tu punyer.

kuah ayam msk merah td terSANGAT la mnis.
smpai x abis mkn.
 haha. jg kesihatan k.
lepas tu kami pn pergi mborong2 barang kperluan.

ni la hasilnye.



mse aku kluar td, classmate aku pinjam b.band aku.

KAK AINI.
die ni pelatih KPSL.
sblum ni die dh pnh kje under kmenterian kesihatan
bahagian dental
then, sem ni die smbung diploma farmasi.

ops, tercerite pasal kak aini plak.
 
actually gni.
nk djadikan cite.
ptg td lpas aku blik bilik, 
die dtg bilik bwk bnda ni.

nk taw knp?

mle2 td die tnye aku.
"mus, brape sewa b.band yg kak aini gne td?"

aku.terpaku!
ish. ingat aku bt sewa ke.
haha.
aku pn jwb
"xla.gne je.xpe. ikhlas lh."

tp die bg aku bnda yg kat ats ni dlm plastik tu.
aku xnk ambik.
tp die trus msuk blik n ltak bnda ni ats meja stdy aku.

hmm..pelik2..ade jgk oram mcm ni.
aku bkn xnk time, tp byk sngt bnda yg die bg tu.

vico 3in1-2
nescafe BREAKFAST -2
3in1 premix coffee- 6
nk xnk terpakse la trime.

pape2 pn.
THANKZ a lot KAK aini.

0 comments: