| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Saturday, January 15, 2011

@@ babysitter @@

salam to everybody..
assalamualaikum..
salam sejahtera..
salam 1 malaysia..
&
salam kerinduan..
rindu?
of kos yes!!
rindu yg teramat sangat kat koram2 skalian..
 
siyes!! aku x tipu..
 
 
actually smasa post ni di coretkan di blog ini, aku keberadaan di kapar, klang..
 awl mggu ni lg aku rncang nk weekend kat umh kzen aku..
siap berangan agi nk naek KTM from sg BULOH to KTM padang JAWA..
tp, kite skadar manusia hanya merancang, tp DIA menentukan..
cheewaahh..ganas ayat..
hehe..

gni la..nk di jadikan cte,
smlm; 14/01/2011
dlm area hampir jam 7 pm
aku brsama rakanku, dhira bersama2 dgn beg kami
turunlah dari blog asrama..
mnuju ke guard post..
(sbb sseorg mnunngu kami disana; kak nora)
classmate kami :: jnji ngn beliau utk sama2 naek teksi ke KTM..

mse dlm perjalanan..
tet..tet..tet..

"ha, tgu kolej blh x? Xpyh mr g la. K.nor tgh skt perut ni. Ingt nk g spital Sg Buloh check jap. Klu xdop bda2 blik ngn K.nor bleh x?"
 
lpas dpt je msg tu, aku trus call kak nora utk inform yg kami xjadi naek tksi ke KTM sbb spupu aku sruh blik skali dgn die..
 
then, kami pn bergegaslah ke hospital SG BULOH..
 aku dgn dhira diberi amanah utk menjga ank spupuku..
 
WAN NUR KHATIBAH NABILA
WAN MOHD KHATIB NABIL
 
 
ibu beliau terpaksa ditahan wad dan di tempatkan di DEWAN BERSALIN..
 lau ikutkan due 2 or 3 days agi..
 
tggu smua urusan di sttlekan..
hmpir jam 12 jgk ktorg sampai klang..
 
" baby sitter  "

a'a..2 la..
terpaksa mlyn kerenah mereka2 ini..
ksian kat khatib..
bru 2 thn dh kne brpisah ngn ibu..
smlm pn asyik menangis je..nsib baek x mlarat..
almaklumlah aku ngn dhira je ade..
 tp alhamdulillah..
sampai skrg ok..
 
.......................
 
smbil menidurkan khatib dlm buaian aku pn meng'edit' la gmbar2 ni semua..
=)
 
 
geledah pnyer geledah akhirnye terjumpe la gmbr ni..haha
gmbr di zaman silam..

original taken dari frame..
by my beloved mak..
thnk u so much..

gmbr candid..xtaw sape snap..





gambar ni di rakamkan smasa berada GNSeS
do da pwer point 4 da teacher's day






 me?
sape la yg snap pic mse tgh bckap ni..
ish3..
:)




di pusat tuisyen alami
my 1st work after spm..
aku tgh msg pn ade jgk owg snap..


pic ni x candid..
di stadium tertutup Gong Badak..






at LCCT






ecm ..



stand at monica bay ..




haha..gedix sangat nk maen ombak..nah..amik kau..haha






stadium again ..


 

enjoy together..




lov it so much...




=)p




live . . laugh . love





my beloved kazen..
we go together . .




1st tme!!


 time : 20:44
15/01/2011
 

0 comments: