| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Tuesday, December 7, 2010

TRAGEDI 1 MUHARRAM....

date : 7 dis 2010
location  : ats mto & felda seberang tayor
mood : sedih+ malu+enjoy....

1 st time in aku punyer hidup kne saman ngn polis trafik >> roadblock kat SKJC..
kesalahan : GAGAL menampal plekat P pd motosikal...

selama ni mcm2 jnis roadblock dah aku tmpuhi..tp smlm?? motif???? knp??

SEBAB.....aku gne motosikal ayah aku(TAW 4362)
maybe dah ditakdirkan nasib aku mcm tu smlm....
7 dis 2010 ttp dlm ingatan...
*nasib baek RM30 je**=)

hanya d sebabkn benda ni aku disaman..huhu..pdn muka,,sape sruh xtampal ag..kehkehkeh...




JALAN- JALAN MERENTASI LADANG KELAPA SAWIT


mood : hepi bangatt..
location : felda seberang tayor..
transport : motosikal (TR2026&TAX8618)

*perjalanan yg mgambil mse hampir 1 jam pergi dan balik*

TIME TO CLICK!!!!!!!!!!!!!!

Lenguh abis pinggang...

bez sangat suasana...redup...tenang mata memandang...........
**sowie law byk sngt upload pic....**
biase la...kaki cam...
epy...epy...epy...

0 comments: