| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Tuesday, December 28, 2010

: : siyesly . . syg kamoo strong2 : :

28 dis 2010
:: western restrnt::
~~pihak yg terlibat~~
mood* wink..wink..epi+ sdih (last meeting b4 go)

dlm lingkungan putaran jam melangkaui area jam 17 & minit ++
kami pun heading to western..
who plan dis??
i dont really know who..
but i think them..

 fateena & sharifah

mereka2 inilah yg mghntar msg kpd aku & nur ramadhan 
to make the last meeting b4 aku pg..

so, rancang lah pnyer rancang..
then, plan tu pn akhirnya berjalan smlm..

ni lah tmpatnyer..


western food kemaman ..

antara pihak yg terlibat ..>>>>>

sowie, gmbr x bpe elok .. lwn chaya ..
tp, nk ltak jgk sbb gmbr ni 1 je snap ur photo yesterday..
jgn marah k..

wif shep ..  thankz cz blnje nih smlm..



fveret . . .owez same . .
really appreciate dat..

but, shep & fat x mkn pn..diorang cakap dh kenyang
diowg juz minum ni je..
nk kate diet..
impossible!!!
 shep: fresh orrange
fat: milo ais

dayah plop mkn nih>>>>>


then, kami pn BERCAKAPcakapan la 
smpai saat itu..

tp sblum tu, i've got smting from 'adik baby'
ni die......


time kasih bangat . .6t msty rindu kat gelagat anda sme..
oke ..
last word that i want to u knoe is

i
proud
to
be
your 
everlasting 
friend

insyaAllah..until end..

0 comments: