| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Friday, December 10, 2010

~SAAT-SAAT TERINDAH BERSAMAMU.............~

assalamualaikum.. 
hopely korang sme sihat n bahagia d samping org tersayang
kali ni aku akan share kat korang sme saat2 indah kitorg bersama di UITM KT kampus chendering
sedih gler2 aty bila terkenangkan saat2 terindah tu. . .
di mana2 shaja kte tetap bersama . . walaupun hanye ke kdai kak rock kat dpn kolej tu . . . tetap pg sama2 .
kadang2 je berpecah . .2 pun law ad hal . . .
kepada kawan2 ku yg sntiasa bersamaku dari G'NSeS lagi...
CHE KU NORHIDAYAH
SITI FATEENA
SHARIFAH NURUL ATIKAH

**aku mintak ampun byk2 kalau slama ni aku byk sakitkan ati korg . . .maybe ade tersalah kat mane- mane .
bila bergurau ade yg terasa .  . .terpukul kat mane- mane. . . sowie k . . .jgn sedih2 taw . . .MOHD NORHAKIMI akn replace tmpat aku nanti . .. jge dia leklok taw . . .jgn buli dia k .  .hahaha
aku taw kputusan aku ni akan buat korang sedih, mklumlah kte sentiasa sama2 kn . . .x prnah berpisah . . .
tp aku buat semua ni dmi mase dpn . . .TAHNIAH di ucapkan kepada anda semua coz dapat anugerah dekan .  . . . .aku sangat- sangat berbangga menjadi kawan kalian . . . . . maybe dah tersurat pertemuan kita hanya bertahan selama 1 sem je kat UITM. . . doakan aku berjaya di sana k. . . .aku akn doakan korg semua berjaya gk . . .**

this is my only kazen at uitm . . .always together . . .wlaupun ktorg berlainan kos ( die ni bdk bussiness)
ktorg still bersama . .sama2 1 bilik . .katil je laen . . .tp kdg2 tdow sama2 jgk . . .=)
no. . .aku minx maap byk2 jika ada terasa ati ke or pape je la . .halalkan segalanya k . . .
sentiasa ade bersama bila susah n senang . . .
u are the best kazen n friend in da world . .
love u so much . . .

yg ni plak siti fateena . . tp die ckp die ni siti nurhaliza . . . .tp dlu aku menafikannya . . . . .tapi skrg aku mgakuinya  . . .for me, awaklah siti nurhaliza . .ok??
dlu kat skolah ktorg x rapat mana pn . . .walaupun dalam kelas duk tepi2. . .tp entah lah . .maybe skrg ktorg rapat coz 1 kos n 1 bilik kot. . .tiap2 ari duk mgadap muka die je . . .hahaha. . 
mybe dlu die ni pndiam n pmalu sket . .tp skrg prangai dia lain sangat , , sampai kdg2 aku kate dia ni culture shock . . .hahaha . . .just kidding je . . .bdk2 kelas 5sc1 dlu sme x pcye jika aku bagitaw cik fat ni buli aku . .
diorang cakap aku tipu . . .tp skrg . .korg kne pcaya aku . . die btol2 buli aku . .tp aku taw kat dalam hati dia, dia sayang aku . . .=) thankz 4 everything, sorry 4 something. . .


yg ni pulak. . . .sharifah . . bdk bussiness . . . .mse kat uitm je la kira rapat sbb dlu mase kat skolah ktorg berlainan kelas. . . aku ngan die slalu berpakat nak kenakan si khena . . .haha . .
cute sangat bila tgk reaksi khena bila ktorg usik. . .haha
die ni bgos taw . .ambik berat sangat kat kwn2 . .
terima kasih banyak2 k. . .minx maaf jgk jikalau ade terasa ati. . . friend 4 eva. . .

ni la si khena. . . hahaha. . . setiap tingkah laku dia msty buat ktorg tertawa. . . 
xtaw knp . . .hahaha . .
ni bdk sains. . . .kwn baek siti fateena . . .sampai kdg2 ade org cakap die ni kembar . . .
=) sorry 4 smting. . .thankz 4 everything. . .

~~~SEM 1 july-nov 2010 in memory~~



ASD1TD

rindu gler kat korang 6t. . .hope korg jangan sedih taw . .doakan aku . .aku akan doakan kalian jugak. . .
time kasih coz sudi jadi kawan aku walaupun hanya beberapa bulan . .
aku sayang kat korang . . 
remember me always . . .
wish me luck!!!

lov this time so much . . . 

terbang . . .hopely can see u again . .


 cebisan kenangan >>>>>>>>>>>>>

shu  : thankz a lot coz sudi jd my best friend . . minx maaf jgk . .mus hargai sangat2 . .gud luck kat spa 6t k . .
 
melin : msin mulut melin mus dpt spa. . .haha . .u r da best frenz . .=) thankz cz ajar mus kecek klate. . byk terms yg dpt mus plajari . .thnkz sifu . .

asyror  : thankz k sudi jadi kawan aku . .aku syg mu . .=)
naa : thankz a lot . . .

eje : thankz atas sgalanya . .

tkex : sorry byk2 pasal kamal tu . .fat yg cakap , ,bukan mus . .

dina : terima kasih coz jd my bonda. . . .

ila : time kasih kak long . .

yana : syg awak . . .



0 comments: