| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Saturday, December 11, 2010

~~pulse massage~~

you can turn fat into lean muscle without
exercising! You can also relieve
stress or relax tensed and tired
muscles without going for a massage.

Relieves Stiff Shoulders
Tones Up Underarms
Strengthens Back Muscles & Alleviates Backaches
Flattens Bulging Tummy
Lifts Sagging Buttocks
Firms Up Thighs & Calves

…all these "exercises" while watching TV, reading a book, 
doing your household chores, or working in the office!









**terketar- ketar tangan test alat ni..mcm sakit parkinson je...rse mcm terkene current pun ade gak..
cuba la..dia dpt hilangkan lenguh kat mana2 part bdn kita..
lbih kurang 10 minit aku try alat ni...
ok la..sjenis alat elektronik yang dapat bantu urut kita tanpa pertolongan tangan2 manusia..huhu

>>tp memang enjoy la walaupun rasa sengal sikit..

antara part alat ni buleh working
-hammering
-pumping
-scraching
-cupping

p/s
jangan lupe beli alat ni & test k..

0 comments: