| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Thursday, December 16, 2010

KENANGANohKENAngan------>

the day will over..
aku sayang kau wahai sahabat...jauh disudut hati aku...
aku minx maaf sgt2 sepanjang bbrapa bln bersama kau...
aku gembira sgt2 bersama kau...
kau terlalu baik....
aku nk sgt2 hepi bersama kau..tapi apekn daya..perjalanan aku terbatas...
maafkan aku...
 maafkan saya sahabat------->


SESSI IMBAS KEMBALI------------------------>------------------------>

mase ni dinner DISA kat TER . . aku tgk korang enjoy sngt2 . .
ak arap korg akn mcm ni jgk bile aku xde 6t k. .
jgn sdih2..


nida & fatma.. cntix bangat bju kamoo...syg kamo ketat2..

ingt x kte capture pic ni?
mase ni kte ade event kat dewan utama..
rindu nk dduk same2 ngn korg dlm dwn ni lg..

pic ni kte ambik mse tgu dayah ambik duit kat atm kn?
mse ni kte otw blik dr kdai kat dpn tu..

syg kamoo kemahKEMING..

 mse ni kte pose sblum nk trun bkak pose kat court kn?
ad mjlis bkak pose bsame pngurusan kolej..tol op?

mase ni kte ade kat pntai batu burok kn?
nik capture pic kte..
sharian kte p jln2..
khena yg drive
lpas tu kte g mkn aiskrim kat hazlan bistro kn?

mse ni 1st time kte naek pdle boat kn?
kat tsik tman tmadun islam..

 ni plak kte pose kat tpi msjid kristal kn?

rndu kamoo sngt2...rindu sy x? haha..



ni collection kad aktiviti kte kn?
sentiasa ber4 kn?
korg jgn sdih2 taw..
kimi ade 6t gnty tmpat aku..

time kasih tman2...

mse ni kuliah sbuh kat surau (dewan akademik)
kne pkai bju sragam kn?
lov u my kazen..

bertiga pn lbih baek kn?
:(

pic ni kte ambik kat laptop ak kn?
1st snap kte ber4..
2 pn webcam yg capture..




thankz 4 everything......
sorry 4 somting..
lov u all KEMAHKEMING


tke cre............dont frget me!!!

0 comments: