| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Thursday, December 16, 2010

~~bersambung~~

ok guys .. 
we start ok?
=)
ops..
assalamualaikum
salam 1 malaysia..

 motif gmbr ni??
~~actually lame aku x update blog sbb ni la..bzy ket..pasal tuisyen la..pasal spa la..soo many2 la..hihihi....~~

cte ai 2 tergntung kn?
huhu..
btol ke korg nk taw ni?
kalau aku bgtaw ni SECRET CMane?
pe korg nk buat?
nk tumbuk ak?
 tumbuk  r ..
hehe...

sory2 ...
tersasul gurau td..
hik3..

slps pd hari kjadian, aku mnjalani khidupan normal sprti sedia kala. Ttbe2 law x clap aku after 3 days from that incident, aku mndapat bbrapa bilangan  msg dri someone yg slme ni no phonenyer xpnh tersenarai dlm list phonebook aku. No phone nyer ...
013XXXXXXX
  2 la no celcom pmilik tu~

( korang cube la call or msg die k... 2 pn law dapat)hahahahahahaha...

msg>>>

---> salam, bley bknlan?
<--- wslm, spe ni?
---> awak xknl sy, tp sy knl awk..
<-- ow u get my phone no?
---> ade la..tp xksh la..bley kwn x?

bla..bla..bla..pjg jgk la sessi reply- men'reply' tu..
tp aku msih tertanye2...SIAPAKAH pemilik no berkenaan..
tp mase tu soalan aku xde jwpn..aku btol2 xknl die..
selepas die mnceritakan sdikit tentang latar belakangnya, barulah aku tahu DIALAH org yg same yg mgejar aku pd mlm berkenaan..

korang nk taw x sape die actually??
SEBENARNYA dia adalah DIA..
anak mak & ayah DIA
bermata dua DIA
berjari 10 DIA
so, dia adalah manusia..kwangKWANGkwangKWANG..

haha...KAMU tertipu lg..
ade kaitan x?
xsoh jwb r..
taw dah xdop kaitan.. 
:)

SEBENARNYA............
dia adalah org yg selalu perhatikan aku mse aku sekolah rendah lagi. Mase tu aku darjah 5 and he is 13 years old.. dia slalu tgk aku lalu ngan beskal kat depan umah dia lpas aku balik sekolah.
aku perasan jgak la kdg2, xprasan mcm ane? aku slalu 6pk die tgk aku..
aku buat bodo je la..
ala korg..
mase tu kan bdk2 agi..xtaw pape pn..
=)p

slepas die cte kat aku pasal tu, bru aku taw siapakah gerangan pemuda i2..
yg aku xcam adalah wajahnya..
berubah gler2..
sampai x pcye dia tu adalah DIA
nk cam mcm ane..
form 1 aku duk MRSM
form 4 lak duk ngn nek..
mse aku jarang aku habiskan dirumah sendiri
sebab tu aku xknl org wlaupun DIA tu jiran aku sendiri..
HMpir 7 thn..
bru kini ku sedari..
maapkan sy awak..
huhuhu...truk btol si mus ni kn?
hihihihihihihihi...........

motifnyer adlah..
------------>




0 comments: