| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Friday, December 31, 2010

~31 DIS 2010~

tarikh : spt tertera kat ats
jam : ntah .. myb 1 day
motiv post : sje nk shre ngn korank..law xnk taw xpe, SILA JGN BACA LAGI..

oke?
todAY is da las day aku bsame ngn paren b4 aku p KSKB Sg Buloh..
sdih sngt2..6t aku sowg2 kat sne..
kwn2 lg r xde..
hmmmm...
sob..sob..sob..
(kesedihan mcgkam jiwa)
cheewahh...
;)
btol..sdih sgt2..xtipu pn..
arap kat ruangan ni je ak mnumpang kasih tuk lpaskan ksedihan..
thankz to all 
who support me..
i lov u so much..
btol..syg anda ketat2..
kemahKEMING taw..
btolak dr umah kire2 jam 10.30++a.m
cuace : hjan x hnti2..
ni buktinye p xnk blik da ..haha..BESAU bagasi..
;)


sebelum heading there..snggah cni jp..
driver ade kje ckit..
oke..
nvermind!!
then, berangkat lh kami akhirnya..
the 1st R&R yg ktorg sggh tuk rehat mkn n solat..
MARAN


ni lah bkti org ini sdg bersedih hati..haha

sedih ke??
of kos yes!!

miss u so much ...

jom..kte mkn dlu..

setelah slesai menunaikan kewajipan kpdNYA..
minta dipermudahkan sgla urusan..
AMIN..


wif my beloved mak..


gelagat my younger sis..
syg adik sngt2..
  
my beloved fmli yg antar aku..
except angah..
=(

time ksih semua..
syang anda!!

 xckup sorg..
ANGAH


da last R&R..
hentian GENTING SEMPAH..


sempat lagi..
i like ice cream..
chocolate..


then, sampailah kami ke sempadan negeri SELANGOR..

 terowong karak..


 jln yg mgalami kesesakan hebat..
inilah KUALA LUMPUR..

memandangkan dftar 1 jan 2011
then,
kami pn decide nk bermalam kat umah my kzen..
at KAPAR, KLANG


ni la my ank2 spupu..nabil & nabila..



ok la..out dlu,,
ngntuk..
percikan bunga api kedengaran di tmpat org..
Happy New Year..

☆¸.•°*”˜˜”*°•.¸☆ ★ ☆¸.•°*”˜˜”*°•.¸☆
╔╗╔╦══╦═╦═╦╗╔╗ ★ ★ ★
       ║╚╝║══║═║═║╚╝║ ☆¸.•°*”˜˜”*°•.¸☆
║╔╗║╔╗║╔╣╔╩╗╔╝ ★ NEW YEAR ☆ 2011
 ╚╝╚╩╝╚╩╝╚╝=╚╝­ ­
salam..

time : 0:20
01/01/2011

0 comments: