| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Sunday, November 28, 2010

Tgv CINEMAS

assalamualaikum..bersua kembali kita hari ini...28 november 2010..tup2...dah penghujung bulan 11..ada lagi satu bulan utk kita bersama2 di thn 2010..hargailah setiap detik...huhu...

haha...hari ini pg2 lagi aku ngn RASHIDAH ROZAK ke PSM KEMAMAN..motif??
lu pikir la sendiri..hahaha...letih mnunggu giliran..hari dah hampir tengahari...ai ni drive kat jln A & buat kat bukit je...pnas sangat cuaca..tp kne bersyukur taw..nsib baek x ujan...

bila sebut je pasal ujan?? haha..aku ad satu kenangan manis...=) (perjalanan meredah hujan lebat dari PSM ke Kg Geliga..) YA ALLAH......basah kuyup..ksian kat adik aku (NUR IZZATI ATIRAH) kerana kesudian beliau menemani aku ke PSM ptg 2..x smena2 trut terkena tmpias ujuan lbt...

ops...tercerita yg laen plk...sbenarnya aku nk cerita pasal ari ni...lpas je aku blik dari PSM dgn cdah..black & mena msg ktorg.." mu x sdah ag ke?" ktorg pn tertnye2 la sdh pe...knp...ade ape...rpe2nye, diorang plan nk g MESRAMALL..diowg cakap nk p jln2...

hampir pkul 2 ptg ktorg bertolak dari rumah...yg pg...aku..black..mena..n cdah....4 org seme..
mle2 pg TMC..tman diorg cari something...pas2 ktowg pn berangkat ke TGV CINEMAS..

MESRAMALL TGV CINEMAS
Sun Nov 28, 2010 03:15p.m
Ngangkung PG13
RM7.00

proses pembelian tiket...

4 keping tiket...total = RM28










 haha.....jgn marah...kami budak ske akn lensa...haha...

ok la...ni je yg dapat aku share utk kali ni..jmpe lagi d waktu y laen..hahaha...
bye2..assalamualaikum.......




0 comments: