| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Wednesday, November 24, 2010

reunion 5sc 1 gnses 2009 at kfc ~sesuka sesuki~

  tarikh : 20 nov 2010
hari : sabtu
masa : 5p.m-6.45pm
tempat : kfc kemaman


pada mulanye, dirancg pada pkul 2..pastu tunda pkul 4...memandangkan pkul 4 tu dah dkat waktu asar, so kputusan muktamad adalah jtuh pd pkul 4.30..haha..tp yg amat ketidakpuashatian rakyat terutamanya Encik Talhah adalah kerana 'VIP' sampai lwt. sowie k kwn2...bknnye sngaje dtg lwat..tp ada mslh teknikal sket..(pesawat NEO WUB) yg dikendalikan Kapten faiz kehabisan minyak di samping mengambil pnumpang yang agak ramai (4 org je)huhu.....ade yg dari geliga, berenjut, perwaja n fikri..hik3..

syabas & jutaan terima kasih di ucapkan kpd dif2 jemputan yang hadir....

  1.  MOHD TALHAH BIN MOKHTAR
  2. MOHD HADZIRUL NAIM BIN SETIA
  3. MUHAMMAD FIRDAUS BIN MOHD ZAKI
  4. MUHAMMAD FAIZ BIN MUHAMMAD NIZAM
  5. RASHIDAH BINTI ROZAK
  6. NUR AMALINA BINTI MAZLAN
  7. NUR FITRAH BINTI ALIAS
  8. NURLIYANA BINTI IDRIS
  9. CHE KU NORHIDAYAH BINTI CHE KU LONG
  10. ATIRA MUNIRAH
  11. RINA SYAFIQAH
  12. NUR MUSLIHAH BINTI ISHAK
 
 READY......TIME TO SNAPPING!!!!!!
 
 
 
 
Bakal guru TESL : SIR TALHAH

kesukaaan kedapatan kegambaran...huhu

fitrah & muslihah...

3 dara pingitan...
=)

 saat2 suka ria bersama2...lov this time so much....

khusyuknyer korang...

sowie...ni je gmbr yg kte snap ber enam..tpkse upload jgk...

together wif rina..

rina n fitrah...

smoga kalian ceria selalu..amin..

sesi bertemu kaunselor..hahaa


sowie....ni je pic yg dapat aku share kat korang..law x puas hati lagi korang tnye la yang mana yg terlibat k...
nk offline da ni...
sowie lmbt msukkan...xde mase nk update blog,,,skrg ni bz ket...mklumlah buat lsen kelas D..haha...
k..chow lu..salam..=)

0 comments: