| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Friday, November 12, 2010

pErJalaNan MaseKu , seMaLam.....11/11/2010

smlm amat leletihan..almaklumlah bru sampai umah smlm..wlaupn perjalanan x la memenatkan..( 2 jam lbih sket2 je)...tp.......perkara yg amat mletihkan adalah...mghempas pulas mgembleng tenaga menurunkan semua brg2 dari aras 2 a.k.a tingkat 3..fuh...pnt..bkn stkt skali agkut je...3 kali..2 aku, p kwan ak, SITI FATEENA 5x trun naek..SHARIFAH n my cousin (HIDAYAH) xsmpat tnye bpe kali coz aku x trun bersama ngn diorg..huhu....

nk taw x sbb ape??

cz....
aku ngn fat kluar dari dwan exam awl..
COURSE             : BIOLOGY
COURSE CODE : BIO 120/121
HOUR                 : 3 HOUR (9.00a.m- 12.00p.m)
PLACE                : ACADEMIC HALL

hmpir detik 11.00 a.m ktowg dah siap..dh byk kli belek krtas soalan dah..xtaw nk wtpe ag...
hatiku trtanye2 "mane fat ni? xnk kuar ag ke?" huhu..
nk taw pe motif??? coz fat yg pegang kunci blik...huhu...law aku kuor awal..xde mknenye jgk cz kunci blik ada ngan fateena..lame 2.....agk2 lbih kurang 11 sku kot ktowg kuor...2 pn lpah ak tgk fat kuor dlu..
msty korang terkjut sbb ktorg kuor awal kn??haha..bkn nk bgtaw ktowg 'terror' p xnk buang mse...dari duk termenung kat meja exam baek ktowg kmas2 brg n drop it kat bwah...

lepas ktowg 'berjaya' menurunkan sme barang2 kat bwah, aku ngan fat mgambil inisiatif utk mengusung tikar getah utk simpan kat stor bawah memandangkan shepoh ngn dayah x blik ag..mcm2 dugaan kami tempuhi, dah la tikar 2 berat, ngn pyapu n pyodok lagi, dari tgkat 3 ke aras bwh skali...memg pnat n teramat pnat..
( mcm puase je, dari pg x mkn pape ag..nsib baek si khena bg hazelnut pg td) tq khena....
luv it so much...huhu

11.30- 1.05pm...*menunggu kdatangan spupuku dri kuala berang utk sama2 pulang ke daerah tercinta>> KEMAMAN*

smpat jgk pluk cium salam ngan NURUL SHUHADAH ENDUT & NUR AMALINA AHMAD...luv u all n my friend at UiTM kuala terengganu...
hmpir jam 4 jgk la smpai umh...2 pn lpas antar kwannye di dgun...pastu g lapangan terbang kertih, tgu n ambik kwan die yg bru blik dr kapal...

memang pnt...tp amat myeronokkan...=)

0 comments: