| Sharing Is Part Of Caring |

Rasulullah SAW dalam hadisnya bermaksud, "Sebaik-baik wanita itu ialah apabila kamu memandangnya kamu akan senang hati (gembira), apabila kamu perintah, ia patuh kepadamu, apabila kamu pergi, ia akan menjaga dirinya dan menjaga hartamu."

:)

:)

Followers

Monday, November 15, 2010

HARI ANUGERAH KECEMERLANGAN ILMU SKKT 2010

Mood : eksaited
lokasi : dewan istiqamah
pelakon : mus, ada, areh n rmai lagi..huhu

pagi tadi ada call aku nk ajk p skolah...ak tnye la nk bt pe?? mklumlah tgh mamai mase 2, aku terlupa pg ni ada anugerah kcemerlangan kat SKKT (sekolah kebangsaan kampung tengah)...our beloved school once upon time..haha...

ada : weh, mu ad kje x pg ni?
mus : xdop, bkpe?
ada : haha..aku nk ajk mu g skolah..shafiq dapat hadiah..nk g x? jom r...bley jpe cg lalu..
mus : um...k la..
ada : nk g x ni??
mus : (sambil memikir)..huhu...uhhmm..jom r..ok gk..izzati pn dapat anugerah gk ai ni...nk g kul bape?
ada : kul 9..ok x?
mus : ok gk..
ada : mu mai ambk ak..
mus : ok..
tutt......tutttt........tutttttttttttttt......(talian pun diputuskan) 

mle2 aku plan nk pg 3 org...termasuk dayah, die nk pg jgk..tp keadaan x mgizinkan coz die kne tman chek die pg klinik...so, aku pn pg la 2 org je ngn ada...malu la jgk, 2 org je ekpun..biasenye lau nk pg skol rndah aku akn call sme kwn2 n ajk pg..bru gmpak pg rramai..tol x?? ktowg pn bergegas lah pg dewan istiqamah, mklumlah majlis dah stat mase 2..sampai je sana, ya ALLAH, rmai gler owg, malunyer..intai2 tmpat dduk akhirnya dapat la jgk..2 pun duk dekat ngan ma n mk su pehan...riuh gler suasana, mklumlah lame da x smbang ngn ma..huhu.. mcm2..termasuklah kne ngusik..huhu..


 adik aku namenye nur izzati, yg pgang fail hijau tu..dpt anugerah khadiran penuh...huhu...bangga2...=)P

persembahan joget oleh plajar pra sekolah...huhu
baru 6 tahun, bakat da terserlah...boley msuk sehati berdansa ni...hahahaha.......

               


dikir barat dari plajar tahap 2...import from kelantan..hihi..
wif my friend, nurul izzatie rozali...i meet her there...







areh n suhada..........at library........
pose cm duk kat pntai kn?huhu






snap pic ni kat library jgk..tmpat ni la yg slalu ktowg maen mse zaman budak2 dlu...
seronok ngt zaman 2... ase cam nk kmbali blik zaman tu...
doraemon..help me!!!!!
 bersama dg putera n puteri cg wan aznida....at blik tayang...=)
friend 4 eva...=)

berdua dgn mu lbih baek...acha ssaptriasa...hihi
inilah cg ksayangn kami...cg suryani ismail....=)



lme jgk la ktowg lpak2 kat library..sembang2 ngn cg sue n cg aznida...areh n afiq plak kne buli ngn anak cg aznida...haha..pdn muke diowg..cm2 la ase org bile ade adik...kuang3....hihi...
pkul 1sku ktowg blik..tp x blik umah jgk, mak areh ajak pg umah die..sje, lame x smbang2...bru ak taw mak areh pramah n sporting orgnya...huhu...cume ank je pndiam sket..hihi...mcm2 nasihat n tips  yang kami perolehi...tq2 mak cik ton...=) time ksih sbb hidangkan kami wedges n kek 2...lov it much....=) 
pkul 3 jgk la kami pulang umah msing2 smentara mredahi hujan..bez gler maen ujan td..ase nk terbang je bwk motor..huhu...

k la..sampai sini dulu lah segmen kite pada waktu ni...chewah.....segment plk, cm dalam tv je kan...
tq jgk cz bace blog aku ni..kcian kat korg kan...msty pnatkan...haha..
tp xpe, aku doakan smoga kamu sihat2 slalu..jmpe lagi d laen post..k la..
daa~ assalamualaikum...bye3...

2 comments:

muslimgirl said...

mesti best...dpt jumpe cgu2 ...hehe....

zahra iman said...

haha...memg best pn..smbang2 td..lame da x jpe..=)